Lüks Uçuş
16 Nisan  
Bulutların Üstünde Gurme Lezzetler 

Daha önce hiç özel jette şık ve özenle hazırlanmış lezzetler ile bulutların üzerinde buluştunuz mu? Herkesin hayatında en az bir kere denemesi gereken ve bir kere denedikten sonra da özlemini çekeceği bir deneyimden söz ediyoruz. Özellikle özel günler için sevdiklerine ve kendine özgün, farklı bir anı oluşturmak isteyenlerin bu lüks deneyim tercihini içeriğimizde hep beraber yakından inceleyelim. 

Hijyen Koşulları

İlk olarak birçok bireyin haklı olarak endişe duyduğu hijyen konusuna değinerek başlayalım. Uçakta yemek yeme deneyimi birçok restoran ve otele kıyasla çok daha hijyeniktir. Uçakta kullanılan tüm servis materyalleri ve uçağın iç kısmında yer alan yastık, battaniye gibi tüm ekipmanlar her uçuştan önce dezenfekte edilmektedir. Bu sayede %100 temiz bir ortamda yemek yediğinizden emin olabilirsiniz. 

Zarif Sunumlar 

Özel uçak kiralayan müşterilerin  özenli bir servis ve lüks bir uçuş beklentisi içerisinde olduğu doğrudur. Bu durum yemeklerin sunum ve hazırlanma biçimi için de aynen geçerlidir. Şık görünümlü, özenle hazırlanmış, şeflerin elinden çıkmış birbirinden nefis sunumlar ile sadece midenizin değil gözünüzün de zevk alacağını bilmenizi isteriz. 

Güler Yüzlü Hizmet 

Güler yüzlü ve profesyonel hizmet anlayışı ile yapılan servisten son derece memnun kalacağınızdan eminiz. İyi eğitimli ve deneyimli uçuş hosteslerimiz sayesinde yemekleriniz de dahil olmak üzere tüm uçuş süreci sizin için sorunsuz ve mükemmel bir deneyim olacak şekilde taleplerinize göre planlanacaktır.

Özel Günleri Şereflendirmek 

Doğum günü, evlilik teklifi gibi özel durumlarda gününüzü daha unutulmaz hale getirmek için özel jet kiralamayı tercih etmiş olabilirsiniz. Böyle durumlarda uçağı süsletebilir ve parti malzemeleri kullanılmasını, çiçek ile karşılama gibi ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. Kalpli balonlar, gül yaprakları, mini ledli mumlar, size özel hazırlanmış pasta vb birçok detayı organize ettirebilir ve unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Zaman Kısıtlaması Yok 

Hava yollarından uçuş hizmeti aldığınızda ikramlar yolculuk sürenize bağlı olarak hazırlanacaktır. Şayet uçuş süreniz kısa ise tercihli menüler bile sizin için opsiyon olmayabilir.  Ancak tamamen kendinize özgü planlayabildiğiniz özel uçak kiralama hizmetinde bu tip kısıtlamalar yer almaz. Kalkış saatlerinizi, gidilecek destinasyonu ve ikram menülerini dilediğiniz şekilde organize edebilirsiniz. Yalnızca sizin ve sevdiklerinizin seyahat edeceği özel uçaklarımızda konforunuzdan ve zevklerinizden hiçbir şekilde ödün vermediğiniz bulutların üzerinde gurme lezzetlerin tadını çıkartabildiğiniz bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz.