Lüks Uçuş
16 Şubat  

Tatilinizde ya da iş seyahatlerinizde en kaliteli, elit, sakin, huzur verici mekanlarda zaman geçirmek ve farklı konseptleri yaşayabilmeniz için dünyanın en lüks 10 otelini sizin için araştırdık. Aklınızdaki yüksek standartları ve üstün kaliteli hizmeti deneyimlemek için işte gidebileceğiniz dünyanın farklı lokasyonlarındaki en lüks oteller!

The Ritz, Londra/ İngiltere

The Ritz, Londra/ İngiltere

Görkem ve lüks yaşam denildiğinde akla ilk gelen lokasyonlardan biri de şüphesiz ki Londra’dır. Burada kendinizi 19. Yüzyıl dönem filmlerinden birinde, sanatsal mimarisi olan bir ortamda oldukça konforlu ve mutlu hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Odalarda İngilizlerin ünlü bembeyaz renk seçimleri ve bunun yavruağzı, gold gibi renklerle görkemli bir uyum içinde yer almış olduğu muhteşem mobilyalar kullanılmıştır.

Otelde 2 farklı restoran bölümü, harika İngiliz kahvaltılarının servisi, oda servisi, aile odaları, sigara içilmeyen odalar, engelli bireyler için özel olanaklar, fitness merkezi, ücretsiz internet, ütü hizmeti, bar, 24 saat açık resepsiyon, tur masası ve hipoalerjenik tertemiz bir ortam sizi karşılayacaktır.

Trump International Hotel & Tower, New York/ ABD

Trump International Hotel & Tower, New York/ ABD

Central Park’ın New York’un eşsiz silüeti ile birleştiği muhteşem bir manzara kente bambaşka bir açıdan bakmanızı sağlayacak.

Spa, ücretsiz internet, otel barı, havuz, evcil hayvan kabulü ve restoran bölümü ile Trump International Hotel & Tower, New York’ta bulabileceğiniz en lüks otellerde biridir.

Four Seasons Resort, Bora Bora/ Society Islands

Muhteşem bir ada tatili yapmak isteyenler için önerimiz Bora Bora’da konumlanan Four Seasons Resort!

Burada sizi bekleyen otel özelliklerinden bazıları; deniz manzarası, günlük kat hizmeti, açık yüzme havuzu, küvet, teras, anahtar kartlı erişim, bahçe, sonsuzluk havuzu, tenis kortu, klima, ücretsiz wi-fi internet bağlantısı ve 24 saat açık resepsiyon şeklindedir.

Otemanu Dağları’nın, turkuaz rengindeki deniz suyunun ve harika bungalovların bulunduğu otelde sahil kenarında ikindi vakti spa hizmeti alarak her dakikasını keyifli hale getirebileceğiniz birçok lüks imkan sunulmuştur.

Burj Al Arab, Dubai/ Birleşik Arap Emirlikleri

Burj Al Arab, Dubai/ Birleşik Arap Emirlikleri

Otelde restoran, bahçe, deniz manzarası, ücretsiz Wi-fi internet bağlantısı, klima, açık yüzme havuzu, 24 saat açık resepsiyon, anahtar kartlı erişim, ücretsiz park yeri, otoparkta elektrikli şarj istasyonu ve özel banyo ve daha pek çok imkan sunulmuştur.

Kendisine has ilginç mimari yapısı, konumu, dekorasyonlarda kullanılan hem Arap dünyasının süslü ögeleri hem de modern figürlerini barındırmasıyla, altın ile birlikte servis edilen özel içecekleriyle lüks ve görkemli yaşamı iliklerinize kadar hissettirecek bir otel arayanların tercihi Burj Al Arab’tan yana olacaktır.

Four Seasons George V Paris/ Fransa

The City of Light (Işıklar Şehri) olarak anılan Paris ile ilgili akla ilk gelen şey dünyaca ünlü lüks markalardır. Lüks yaşama önem veren, gösterişi elitist bir yaklaşımla bezenen bu kentte beyazın, ferforjelerin, modern mimari sanat izlerinin, çiçeklerin bile düzenli ve elit görünümünün olduğu muhteşem bir iç ve dış tasarım ve elbette ki Eyfel manzarası sizi karşılıyor olacak.

Otelde Eyfel ve şehir manzarasının olduğu balkonlar, iç mekanda havuz, evcil hayvan kabulü, ücretsiz internet, küvet banyo, teras, klima, 24 saat açık resepsiyon ve fitness salonu ve daha pek çok imkan sunulmuş.

Champs-Elysées’e birkaç adım mesafede yer alan otel Georges V caddesinde konumlanmış. Burada birbirinden ünlü dünya markalarının mağazalarını keşfe de çıkabilirsiniz.

Bellagio, Las Vegas/ ABD

Modern bir oda tasarımı ve konforlu mobilyaların yer aldığı Bellagio otelinde şımartılmak isteyenler bir araya geliyor. Üstün kaliteli hizmetin sunulduğu bu tesiste bulabileceğiniz özellikler arasında; ısıtmalı yüzme havuzu, evcil hayvan kabulü, kent manzarası, ücretsiz internet, 24 saat açık resepsiyon, bahçe, küvetli banyo, klima, otopark (engelli park alanı ve elektrikli şarj istasyonu) ve anahtar kartlı erişim gibi imkanlar yer alıyor.

Otelden ayrılıp kenti keşfe çıkmak istediğinizde hemen yakınlarda bulunan lüks alışveriş merkezlerinde de zaman geçirebilirsiniz. Burada Ünlü Bellagio Fıskiyesi’ni izlemek ve buranın nam salmış botanik bahçelerinde zaman geçirmek size farklı, görkemli bir deneyim sunacak.

Raffles Singapore/ Singapur

Beyazlarla bezenmiş modern bir sarayı andıran şık tasarımı ile ön plana çıkan Raffles Singapore otelinde; kral ve kraliçelere layık kahvaltı hizmeti, oda servisi, spa ve sağlıklı yaşam merkezi, çatı katta açık yüzme havuzu, fitness center, engelli bireyler için özel olanaklar, klima, dumansız hava sahası, ücretsiz internet ve ücretsiz otopark gibi tesis özellikleri yer almaktadır.

Raffles City Alışveriş Merkezi’ne 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan otelin iç tasarımında kullandığı konforlu ve modern mobilyalar tam da beklediğiniz tatil keyfini size görkemli bir ortamda ve üstün kaliteli hizmet anlayışı ile sunacaktır.

Hotel Martinez, in The Unbound Collection by Hyatt, Cannes/ Fransa

Daha çok modern bir iç tasarım ve tamamen konforlu mobilya seçimlerinin yapıldığını gördüğümüz Hotel Martinez muhteşem bir konumda yer almaktadır. Hem Cannes şehir merkezini keşfetmek hem de otelin özelliklerinden faydalanarak lüks bir tatil süreci geçirmek isteyenler tercihini Hotel Martinez’den yana yapabilir.

Otelde spa, evcil hayvan kabulü, sigara içilmeyen odalar, aile odalar, oda servisi, ücretsiz internet, 3 farklı restoran, özel park alanı, elit kahvaltı servisi, bar, 24 saat güvenlik, ses yalıtımlı odalar ve oda servisi ve daha pek çok hizmet sunulmaktadır.

Hotel Sacher Wien, Viyana/ Avusturya

Sanata aşık olanların en beğendikleri bir başka dünyanın en lüks oteli de Hotel Sacher Wien’dir. Otel konum olarak Devlet Operası’nın karşısında ve Kärntner Straße’ın karşısında bulunmaktadır.

Burada sunulan olanaklar arasında; 2 restoran, evcil hayvan kabulü, kahvaltı, spa ve sağlıklı yaşam merkezi, aile odaları, oda servisi, ücretsiz internet, havaalanı servisi, sauna, iş merkezi, bar ve engelli misafirler için özel olanaklar sunulmuştur.

Hotel Sacher’de vakit geçirirken Viyana’da bulunduğunuzu iliklerinize kadar hissedeceğiniz görkemli bir otel dekorasyonu ve üstün kaliteli hizmet anlayışı sizi kesinlikle memnun edecek.

The Oberoi Udaivilas Udaipur/ Racastan, Hindistan

Oldukça büyük bir alanda kurulu, benzersiz mimari yapısı olan The Oberoi Udaivilas oteli Hindistan’ın kendine has Osmanlı külliyelerine benzer görseli ile karşımıza nefis bir sanat eseri olarak çıkıyor. Taş kullanılarak yapılmış kubbeli duvarlar sarmaşık çiçeklerle, muhteşem ışıklandırma ile ve bazı kapılarının açıldığı havuzlar ile mavi ile toprak renginin en müthiş buluşmasını gözler önüne seriyor.

Kent merkezinden 4 km uzaklıkta bulunan otelde havuz, restoran, bar, spa, ücretiz internet, otopark ve Hindistan sıcaklarından ferahlamak için klima gibi imkanlar bulunuyor.