Lüks Uçuş
16 Şubat  

Kasım ayı geldiğinde herkesin aklındadır ‘Kasımda Aşk Başkadır’ sözü. Bu ayda sevgiliniz, eşiniz, nişanlınız veya partnerinizle birlikte romantxik bir tatil veya birkaç günlük kısa kaçamaklar yapmak istiyorsanız size dünyanın farklı noktalarından en romantik uçuş rotaları hakkında bilgi vereceğiz. Bu rotaları daha sonra balayınız için de tercih edebileceğinizi unutmayınız. Hayatınızın en özel kişisiyle çıkacağınız bu tatilde romantizm ve mutluluk daima yanınızda olsun!

Almanya Münih Schloss Elmau Oteli 

Münih merkezden 100 km güneyde yer alan ve Bavyera Alpleri’nin eteklerinde konumlanmış bu tesis oldukça huzur verici, sessiz ve sakin yapısı ile biliniyor. Misafirlerine romantik ve estetik bir ortam yaratarak hizmet veren bu otelde spa, yoga gibi dinginlik veren etkinliklere katılabilirsiniz. 

Almanya Münih Schloss Elmau Oteli 

47 süit ile hizmet veren otelin her bir odasının tasarımcısı Antonio Cietterio ve Patricia Uruquiola. Çin’den getirtilen antika eşyalar, Tayland ipekleri, Andrew Martin imzalı Hint nevresimler ve el yapımı İran halıları ile gerçek anlamda muhteşem bir ambiyans sizi bekliyor olacak.

İngiltere Courtlands Lane Lympstone Manor Oteli 

Bir zamanlar bir malikane olan ve modern bir Country tasarımına sahip ev otele çevrilerek hizmete açılmış. Devon’un merkezinde 21 lüks odası ile hizmet vermekte olan otelde bölge kuşlarının ismini almış ünlü Ressam Rachel Toll’un tabloları her odayı muhteşem bir estetiğe kavuşturuyor. 

Bölgedeki en görkemli kuşun adının verildiği Heron Suit odasında iki küvetli bir banyo ve yine en renkli kuşlardan birinin adıyla anılan Greenfinch Süitinde muhteşem ötesi bir bahçe sizi karşılıyor olacak.  

İtalya Erbusco L’Albereta Relais and Chateaux 

Erbusco L’Albereta Relais and Chateaux 

Kuzey İtalya’da bulunan ve yeşilliklerle dolu Lombardy bölgesinde yer alan villa 19. Yüzyıldan günümüze ulaşmış bir yapı olmakla birlikte günümüzde otel olarak işletiliyor. Alp ve Iseo Gölü manzaralı otelde üzüm bağlarını izlemek oldukça keyifli. 

Otelin tasarımı kullanılan materyallerin dokusu Avrupa’nın nostaljisini yaşatacak nitelikte. En beğenilen ve romantik oda Bellavista Süiti desek abartmamış oluruz. Ayrıca otelde Hydro masaj, iki banyolu lüks suitler ve iki balkonlu odalar mevcut. Otelin konumunun Verona, Venedik, Bergamo ve Milano’ya çok yakın olduğunu da belirtelim. 

Paris 

Romantik gününüzü yalnızca otelle kısıtlamak istemiyorsanız dünyanın en romantik rotalarından biri olan Fransa’nın başkent Paris ilk aklınıza gelen yerlerden biri olabilir. ‘Işıklar Şehri’ özellikle akşam saatlerinde oldukça romantik ve büyüleyici bir güzelliğe bürünüyor.

paris ışık şehri

Burada lüks sokaklar arasında gezilebilir, partnerinizle birlikte Eyfel’de fotoğraflar çekinebilir ve muhteşem Fransız şarapları ile ferforje masa – sandalyelerin olduğu bir sokakta akşam yemeği yiyebilirsiniz. Gündüz Seine Nehrinde tekne gezisine çıkmanızı da öneririz. 

Brüj 

UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası Listesi’ne alınan Belçika’nın en romantik kentlerinden biri olan Brüj kendinizi fantastik bir filmin içinde gibi hissedebileceğiniz estetiğe sahiptir. Burada Arnavut kaldırımlı sokaklar, çikolata dükkanları, iyi korunmuş tarihi binalar, bisiklet turu ve at arabası ile gezebileceğiniz tarihi sokak ve meydanlar içerisinde kaybolurken romantizmi de iliklerinize kadar hissedebilirsiniz. 

Uçak kiralama hizmetimiz ile sizde hızlı seyahat edin !